Trustworthy Woman - Various - Летен Џез Фестивал Куманово 2001 (CD)


Download Trustworthy Woman - Various - Летен Џез Фестивал Куманово 2001 (CD)
2002
Label: Kumanovo Jazz Festival - 01/2002 • Format: 2x, CD Compilation • Country: Macedonia • Genre: Jazz, Blues, Folk, World, & Country •


Sitemap

Cry Of The Lost - Embers In Ashes - Outsiders (CD, Album), Her Taste In My Mouth - Modra - The Line For The Mens Room (Vinyl, LP), Dark Room - Carter Burwell - Hamlet (CD, Album), Александр Галич - На Реках Вавилонских (CD, Album), Strength To Endure - Ramones - Masters Of Rock (CD), Horowitz*, Schumann* - Kreisleriana; Variations On A Theme By Clara Wieck (Vinyl, LP), LaTour - People Are Still Having Sex (Cassette), After All - Joni Harms - After All (CDr), Did You See Her - Driver (8) - No Accident (Vinyl, LP, Album), Mono Tone - Sonic Fusion - Discovery (CD, Album), Nothing To Be Done - The Pastels - Sittin Pretty (Cassette, Album), 4 A.M. - Various - Slow Music For Fast Times (CD), Cest Ça Le Move (Maxi Version) - Move Machine - Cest Ça Le Move (Vinyl), Boys & Girls - Various - 青春歌年鑑90年代総集編 (CD), Turnaround - Ambiance* - Ebun (Vinyl, LP, Album)

Comments

  1. Jun 17,  · Летен-Џез-Фестивал КУМАНОВО Summer Jazz Festival Kumanovo Macedonia.
  2. Џез фестивал во Куманово, петок ри септември Институтот за наука, уметност, култура и спорт, Куманово го враќа џез фестивалот во Куманово.
  3. +инфо - В о Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ вечер и утре ќе биде одржан традиционалниот џез фестивал. Двете фестивалски вечери почнуваат во часот. Кумановци ќе имаат можност да уживаат во настапите на.
  4. Џез фестивалот во Куманово со звучни имиња од светската џез сцена Кумановскиот Џез фестивал годинава ќе се одржи на 20 и 21 септември во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“.
  5. Дводневен Џез фестивал во Куманово Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев" вечер и утре ќе биде одржан традиционалниот џез фестивал. Прегледи: 20 септември ,
  6. Дводневен Џез фестивал во Куманово. watch_later септември @ timelapse 1 мин. Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ вечер и утре ќе биде одржан традиционалниот џез фестивал.
  7. "" Ве известуваме дека оваа недела е почетокот на првото издание од новиот џез фестивал во нашата држава; 15 концерти, 7 градови, 6 состави. Џезот е она кое нема рок на траење, не познава граници, раси или култури.
  8. Седамнаести интернационални Џез фестивал у Крагујевцу биће одржан од до октобра, од 20 часова, на Великој сцени Књажевско-српског театра. Организатори фестивала су Агенција Рекреативно и Арт Кварт.
  9. Од четврток до сабота, во ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе се одржи 7- от меѓународен џез фестивал. На денешната прес конференција, градоначалникот Илија Јованоски ги покани љубителите на џез музи.